درود دوستان گلم
براتون هیشه ارزوی موفقیت میکنم
همیشه اعتقاد قلبیه من اینه که انتقاد بهترین راه پیشرفته و از اینکه انتقادات شما رو میبینم بسیار تشکر میکنم . چون اگر این اتنقاد ها نباشه و فقط و به به و چه چه باشه کار هیچ پیشرفتی نمیکنه .
بنده با اجازه شما جوابها رو بر طبق شماره مینویسم :
1 - در مورد مادربورد باید بگم که ایا ما اعلام رسمی کردیم که مادربورد مسابقه تغییر کرده ؟؟؟؟؟؟ ایا جایی از مسابقه اعلام شده که اسپانسر مادربورد اسوس هستش که اونها اعلام کنن مادربورد مسابقه چیه ؟؟؟ واقعیتش من همیشه کاری رو شروع میکنم که اول روی خودم حساب میکنم بعد روی سایر شرکتها . حالا دوستان ما در شرکتهای دیگه لطف میکنن چیز دیگه ای هستش .
2 - دوستان گفتن که1gb 560 phantom در بازار نیستش . واقعیت رو میخوام قبول کنیم که این مسابقه شرایطش برای همه یکسانه و هر سه تیم از یک نوع امکانات دارن بهره میبرن و اون روزی که شرکت فرایند زحمت دادن این کارتها رو کشیدن این کارتها موجود بوده و اگر میخواستید واقعا ازش تست بگیرید باید همون موقع اقدام میکردید تا سریعا تهیه بشه و برای تمرین استفاده کنید نه در دقیقه 90 اقدام کنید دوستان گلم . قبول کنید اینجا ایرانه و امکانات بسیار فرق داره و متفاوته و هر روز یه اتفاقی میفته .
3 - شما دیگه کاربران حرفه ای هستید و میدونید که در اکثر مواقع کارتهای مشابه که فقط مقدار رمشون متفاوته از نظر چیپ رگلاتور ولتاژ و نحوه هارد مود یکی هستند و شما هم میتونید این قضیه رو پیگیری کنید و در حال حاضر هم فرایند مدل 2 گیگش رو داره و البته الان داره چند روز بعد رو نمیدونم دوستان گلم .
4 - بعضی از دوستان در مورد PRO بودن مسابقه مشکل دارن و میگن که چرا اسمشو گذاشتید PRO در حالی که این مسابقه اونقدر حرفه ای نیستش . در جواب باید بگم که شاید نظر شما در حال حاضر درست باشه ولی فکر نکنم در اجرای مسابقه و نحوه برگذاری مسابقه مشکلی بوجود بیاره این اسم .چون از دید من فعلا فقط یک اسمه هر چی دوست دارید اسمش بگذارید
5 - شهریار جان فرمودن که جوائز و سطح مسابقه در حدی نیستش که کاربر براش هزینه ای بکنه و مقدار هزینه ای که میکنه کمتر از ارزش واقعیه جائزه هستش . ولی من یادم میاد که نیما جان شاید 5 برابر هزینه نوت بوکی که در مسابقه جائزه گرفتش هزینه کرد . چون میخواست خودش رو ثابت کنه . و اینرو هم بگم فکر کنیم ما جائزه ای 2 میلیونی میگذاشتیم و کاربر میرفت برای خودش 5 میلیون خرج میکرد تا در مسابقه برنده بشه !!! ایا به مجریه مسابقه این قضیه واقعا میتونه مربوط باشه ؟؟؟
6 - ما با اینکه مجریه مسابقه هستیم ولی شرکت کنند های تیم ما این کارت رو برای تمرین ندارن و قرار ه براشون یک کارت 560 2GB بگیریم تا با اون تمرین کنن .
7 - در مورد یه سری از قطعات مثل رم و cpu که گفته شده توسط شرکت کننده ها تهیه بشه به این دلیله که چون در خیلی از مسابقات کاربران اعتراض کرده بودن که پردازنده از بچ خوبی بر خوردار نبوده اینرو بر عهده خود کاربران گذاشتیم تا دیگه بهونه ای وجود نداشته باشه البته این فعلا در اولین دوره مسابقه به اینصورت هستش . من اعتقاد دارم اگر کسی عنوان اورکلاکر حرفه ای و PRO رو یدک میکشه پس قطعات حرفه ای و PRO هم داره و واقعا توش شک ندارم .
8 - در اخر باید بگم که هر چیزی که در قوانین و شرایط مسابقه مشاهده میکنید توسط سه داور که به عنوان نماینده گان سه تیم بودن , تصمیم اتخاذ شدهو لیون کامپیوتر فقط یک رای در اینجا داشته .
در کل امیدوارم که مسابقه به خوبی برگذار بشه و البته قبول هم دارم که ضعفهایی وجود داره ولی کم کم با کمک هم همه چیز رو حل میکنیم .
ما همیشه گله مند بودیم و هستیم که چرا در ایران اورکلاک ساپورت نمیشه ولی اینرو هم قبول کنیم که ما خودمون مقصریم و واقعا نمیخوایم کار و از یک جا استارت بزنیم . شرکتها به خاطر همینجور مشکلات و حرفها و حدیثها در ایران هستش که میگن ولش کن بابا اورکلاک چیه ما که قطعه خودمون رو داریم به راحتی میفروشیم پس اگر میخواید در اینده کار بهتر بشه و ساپورت بیشتری بگیرید باید به هم کمک کنیم در غیر اینصورت نباید انتظاری و گله ای داشته باشیم .
با ارزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان

Bookmarks